Ватутінці вимагають звільнити начальника обласного управління юстиції

22 Квітня 2014 13:08
provce.ck.ua

provce.ck.ua

Перший день після Великодніх свят на Соборній площі розпочався з мітингу. З десяток ватутінців приїхали до обласного центру з вимогою звільнити начальника Головного управління юстиції у Черкаській області та трьох державних виконавців. Такі вимоги пізніше озвучували і перед обласною прокуратурою, пише видання “Про все”.

Керівнику обласної юстиції та його працівникам висувають претензію, що вони не виконують свою роботу і вже тривалий час не можуть стягти з Пенсійного фонду виплати жительці Ватутіного Людмилі Гоменюк. Жінка, яка до всього ще й мати двох дітей, має другу групу інвалідності першої категорії та є постраждалою внаслідок аварії на Чорнобильській АЕС.
Як розповіла депутатка Ватутінської міськради та голова осереду ВГО “Антикримінальний вибір” Ганна Тростянська, Людмилі Гоменюк заборгували 40 тисяч гривень, але їх не виплачують, а державні виконавці й пальцем об палець з цього приводу не б’ють.

Після мітингу ОДА люди подалися до прокуратури, аби на їхні вимоги відреагував і прокурор області. Адже дії державних виконавців мітигнарі називають злочинними. У прокуратурі мітингувальників запевнили, що ситуацію досконало вивчать і до п’ятниці нададуть відповідь.