Доньки Героя Небесної Сотні з Уманщини не знають про смерть батька і вірять, що він скоро повернеться

24 Квітня 2014 12:00

1Спільнота “Допомога дітям героїв” продовжує публікувати історії родин, громадян, котрі загинули під час революції гідності. Нещодавно на сторінках спільноти розказали історію родини Чернець, яка проживає у селі Подібне, що біля Умані.

Батько родини – Віктор Чернець загинув під колесами джипу 19 лютого, коли разом з іншими людьми блокував Одеську трасу від тітушок та спецпризначенців. Він був активною та працьовитою людиною, ніколи не сидів на місці, багато їздив, любив відкривати для себе щось нове. Віктор завжди відстоював свою думку і щиро підтримував українську ідею, тому шкодував, що не має достатньо грошей, щоб поїхати підтримувати київський Майдан.

Мама Наталя любить працювати на землі, любить чоловіка та дітей. Для неї та доньок тато не помер, він просто поїхав на заробітки і скоро має повернутися.

Старша донька Ліля дуже серйозна і мріє вивчати іноземні мови в університеті. Молодша, Віталіна, любить розмовляти і дивитися мультфільми по телевізору. Для дівчат тато справжній герой і вони їм дуже пишаються.

Пані Наталя та її доньки хочуть жити у мирній Україні. Вони не мріють про великі гроші від держави та благодійних фондів, вони їх навіть бояться, бо самі знаєте, що люди бувають різні, заздрісні і не дуже. Вони покладаються на власні сили і звикли усього у житті добиватися самостійно. Вони щиро співчувають сім’ям інших загиблих, біженцям з Криму, дітям, хворим на рак. Вони знають, що таке справжнє горе.