Нардеп має претензії до кам’янської влади через зрубані дерева

27 Квітня 2014 14:07
wikipedia.org

wikipedia.org

Осуд і невдоволення кам’янчан викликала вирубка 161 дерева цінних порід, що росли у місті Кам’янка на території колишнього Кам’янського цукрового заводу.

Народний депутат України Віктор Тимошенко ще рік тому  підняв перед правоохоронцями питання про відповідальність посадових осіб району за цей злочин, але справа всіляко гальмувалася. Прокуратура відповідала,  що ведеться слідство і  врешті-решт  Кам’янським райвідділом УМВС справа була просто закрита «за відсутністю складу злочину». Проблема  полягала в тому, що дерева начебто було зрубано з благословення колишнього керівництва району, то й правоохоронці воліли закривати очі на протизаконні дії  «сильних світу сього».

Але після того, як колишній голова ОДА Тулуб накивав п’ятами, схоже, за порубані цінні дерева таки  комусь із володарів кам’янських владних кабінетів  доведеться відповісти. На останнє звернення Віктора Тимошенка  обласна  прокуратура відповіла, що кримінальна справа про вирубку дерев  була закрита передчасно  і наразі слідство поновлено.

Джерело: Прочерк