Усістися в крісло мера Черкас хочуть поки що троє

29 Квітня 2014 13:12
fakty.ictv.ua

fakty.ictv.ua

Цього тижня міська виборча комісія припиняє прийом документів та реєстрацію кандидатів на посаду міського голови Черкас та у депутати Черкаської міськради.

Хоча терміни підтискають, однак охочі керувати містом найближчі роки досить в’яло реєструються. У міській виборчій комісії розповідають: станом на 28 квітня зареєстрували лише двох кандидатів на посаду міського голови Черкас: Сергія Одарича та Анатолія Бондаренка. Отримали документи і від Миколи Кудрявцева. Це соратник екс-мера Черкас Сергія Одарича, колишній керуючий справами Черкаського міськвиконкому. Подані ним документи комісія розглядатиме найближчим часом.

Хоча головні партії-учасники виборчих перегонів вже озвучили перші п’ятірки та навіть десятки своїх партійних списків належних документів до міської виборчої комісії вони ще не подали. Окрім зареєстрованих по багатомандатному виборчому округу (за списками) кандидатів від Партії регіонів та Партії вільних демократів, тут отримали списки Партії зелених України, Демальянсу та Громадянської позиції. По одномандатних-мажоритарних округах документи подало поки що лише 18 депутатів.

Заступник голови міської виборчої комісії Черкас Любов Здоровенко зауважує: 30 квітня — останній день, коли виборча комісія прийматиме документи від кандидатів. 1 травня міська виборча комісія завершує реєстрацію кандидатів.