“Шахтар” розгромив “Славутич”: черкащани протрималися 105 хвилин (відео)

7 Травня 2014 18:43

ц434343+Із розгромним рахунком 3:0 щойно завершився поєдинок у півфіналі Кубку України між черкаським “Славутичем” і донецьким “Шахтарем”.

Команда Юрія Бакалова зуміла вистояти у протистоянні з чинним володарем Кубку аж 107 хвилин. Усі три голи опинилися у воротах Мирного наприкінці додаткового часу. Рахунок зі штрафного відкрив Едуардо. Добили черкащан Тайсон і Бернард. У “Славутича” була можливість в останню хвилину матчу забити “гол престижу”, втім, вони не скористалися цим шансом.

Слід відзначити, що черкаський “Славутич” дуже гідно протистояв підопічним Мірчи Луческу. Та й сам матч можна було вважати історичним ще до його початку. Адже вперше в історії українського футболу команда другої ліги дійшла до півфіналу Кубку України. Через це деякі футбольні експерти назвали “Славутич” головною несподіванкою Кубку.

А “Шахтар” дійшов до фіналу, матч за Кубок України відбудеться 15 травня. Суперника донецької команди ми дізнаємося вже сьогодні ввечері за результатами другого півфіналу між київським “Динамо” й одеським “Чорноморцем”.

Відео голів із матчу