Нардеп вважає, що як мінімум до 25 травня чіпати Турчинова недоречно

15 Травня 2014 13:21

Verkhovna Rada deputy Mykola Tomenko, the chairman of the parliamentary committee for freedom of speech and information, at a news briefing in Kyiv.До завершення президентської виборчої кампанії переобрання Голови Верховної Ради Олександра Турчинова недоречне.

Про це народний депутат Микола Томенко заявив журналістам в кулуарах парламенту, відповідаючи на запитання щодо інформації про ініціювання Партією регіонів відставки Турчинова з посади спікера.

“Це не відповідає дійсності. І у мене є багато критичних зауважень до діяльності Олександра Турчинова не стільки як до Голови Верховної Ради, скільки як до в.о. Головнокомандувача Збройних сил України та в.о. Президента. Але всі прекрасно розуміють, що сьогодні, в умовах фактичної війни з Росією, постановка питання щодо звільнення спікера Турчинова чи прем’єра А. Яценюка грає на користь ідеї дестабілізації та посилення анархії в українській державі”, – зазначив Томенко.

Він наголосив, що питання про відставку Олександра Турчинова як мінімум до завершення президентської виборчої кампанії та обрання нового Президента України – недоречне і не отримає підтримки більшості Верховної Ради.