У день відкритих дверей в Черкаський інститут пожежної безпеки завітало 250 гостей

18 Травня 2014 12:49

517 травня Черкаський інститут пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля Національного університету цивільного захисту України відвідало близько 250 гостей – навчальний заклад проводив черговий День відкритих дверей.

 Ознайомитися з умовами вступу та навчання у престижному вищому навчальному закладі ДСНС України приїхали учні 10-11 класів загальноосвітніх шкіл не тільки з міст і сіл Черкащини, а й інших областей України.

7До уваги гостей представили виставку науково-методичних досягнень кафедр (навчально-методичної літератури, авторських науково-методичних та раціоналізаторських розробок тощо), демонструвалися відеофільми про життя та діяльність навчального закладу, працювали довідково–інформаційні столи, за якими працівники інституту надавали консультації щодо вступу на навчання, ознайомлювали присутніх з інформацією про курси довузівської підготовки, роздавали професійно-орієнтовану інформаційну продукцію.

Завершилася зустріч концертом учасників художніх колективів навчального закладу та показовими виступами, де курсанти демонстрували аварійно-рятувальне обладнання та роботу кінологічної служби інституту.