20 тисяч гривень дали музею “Кобзаря” на путівник і листівки

20 Травня 2014 18:01
stejka.com

stejka.com

Сьогодні єдиний музей однієї книжки в Україні – музей “Кобзаря” в Черкасах – відзначає 25-річчя. З цієї нагоди в музеї відбулися врочистості.

Не оминули ці заходи і представники обласної влади. Зокрема, голова облради Людмила Коваленко відзначила ентузіазм музейників. І відзначила, що не дивлячись на обмеженість обласного кошторису, необхідність економії коштів бюджету надалі влада намагатиметься хоча б мінімально підтримувати розвиток музею. Підтвердженням цього є рішення сесії обласної ради від 17 квітня цього року, яким виділено кошти у сумі 19 тисяч гривень на видання нового путівника музею та комплекту листівок “Мистецька шевченкіана музею “Кобзаря”.

За її словами, путівник по музею і комплект листівок стануть не лише доречними під час організації ювілейних виставок у бібліотеках області, гідним подарунком для усіх відвідувачів закладу до шевченківських свят, але й служитимуть елементом вшанування пам’яті нашого великого земляка та популяризації музейної колекції серед жителів і гостей Черкащини.