Парламентар закликає не допустити “ночі бруду”

22 Травня 2014 13:21
volynpost.com

volynpost.com

Голова комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації Микола Томенко закликав усіх учасників виборчої кампанії та ЗМІ, щоб гідно пройти останні дні виборчої кампанії.

“Об’єктивно нинішня виборча кампанія є однією з найбільш демократичних, чесних і толерантних, порівняно з попередніми. Скажімо, навряд чи хтось звинуватить владу в застосуванні адмінресурсу, який характеризував, як мінімум, останні парламентські вибори 2012 року”, – зазначив Томенко.

Натомість він повідомив, що до нього як до голови парламентського звертаються представники різних ЗМІ та деяких виборчих штабів з тим, що, особливо в останню добу перед виборами, деякими штабами кандидатів у президенти  готується так звана “ніч бруду”.

Зокрема, у друкованих ЗМІ, листівках та Інтернет-виданнях планується масове поширення матеріалів з метою дискредитації лідерів виборчих перегонів на президентських виборах зокрема.

Відтак  Томенко закликав учасників виборчої кампанії не допустити такої “ночі бруду” напередодні дня голосування.

“Життя не завершується 25 травня. І більшість учасників виборчої кампанії зобов’язані спільно працювати, щоб остаточно зупинити війну проти України та перетворити її на процвітаючу європейську державу”, – зазначив народний депутат.