Оскарження виборів вигідне Путіну, – Томенко

26 Травня 2014 14:06
obozrevatel.com

obozrevatel.com

Зараз украй важливо не увійти в судову тяганину і якнайшвидше завершити юридичну та організаційну роботу щодо президентських виборів. Про це сказав довірена особа кандидата у Президенти Петра Порошенка, народний депутат України Микола Томенко під час сьогоднішнього ефіру на каналі ICTV.

“Сьогодні я знаю лише одного прихильника зриву виборів та можливого оскарження їх результатів – Володимира Путіна. Я не думаю, що хтось із кандидатів у президенти України є більшим союзником Путіна, аніж власного народу і України. Виходячи з цього, я не думаю, що хтось із кандидатів вирішить оскаржувати результати волевиявлення громадян, тим більше, що абсолютна більшість фахівців та спостерігачів визначили ці вибори як найбільш демократичні за останні роки”, – зазначив Микола Томенко.

Тому він висловив сподівання, що вже найближчим часом відбудеться інавгурація нового Президента, і він почне реалізовувати свої обіцянки та виконувати свою передвиборчу програму у спільній співпраці з абсолютною більшістю кандидатів у президенти України.