Областю промишляють шахраї, замасковані під податківців, і вимагають гроші

28 Травня 2014 15:00
viche.lutsk.ua

viche.lutsk.ua

Останнім часом на Черкащині почастішали випадки, коли, представившись керівником державної податкової інспекції ГУ Міндоходів (або “діючи” від імені конкретного керівника), зловмисники телефонують сумлінним платникам і вимагають гроші або провокують на інші незаконні дії. Призначають зустрічі, домовляються про допомогу та про негайну доставку коштів. Мали місце  факти, що підприємці збирали і навіть позичали чималі гроші та віддавали їх шахраям.

“Запевняю вас: органи доходів і зборів Черкаської області працюють у штатному режимі, виконують усі поставлені завдання і роблять все необхідне для забезпечення життєдіяльності області. Основним нашим завданням є і буде забезпечення стабільності бюджету і добробуту черкащан. Також запевнюю, що жоден з начальників державних податкових інспекцій області та взагалі ніхто з посадовців  Міндоходів в області не звертався і не буде звертатись за “допомогою” та збирати гроші у підприємців”, – зазначає в.о. начальника Головного управління Міндоходів у Черкаській області
Володимир Коломієць.

Він закликає черкащан не піддаватися на провокації лжеподатківців, не збирати і не віддавати зловмисникам кошти.

У разі ж виникнення подібних ситуацій та надходження дзвінків від імені керівників державних податкових інспекцій або працівників Міністерства з будь-якими незаконними вимогами податківці прохаютьодразу  повідомляти про це за номером телефону довіри Головного управління Міндоходів у Черкаській області 33-91-81, або за номером гарячої лінії Головного управління Міндоходів у Черкаській області 33-91-34. Кожен такий абонент оперативно отримає кваліфіковану консультацію та допомогу.