За даішниками можна буде спостерігати он-лайн

30 Травня 2014 09:36
yak-prosto.com

yak-prosto.com

Міліція всіляко декларує прозорість і відкритість у роботі. Одним із нововведень в цьому напрямку стане  обладнання веб-камерами центрів надання послуг пов’язаних з використанням автотранспортних засобів (колишніх МРЕО) на Черкащині.

“У кожному відділенні, де відбувається реєстрація транспортних засобів, прийом заліків та отримання посвідчень водія будуть встановлені веб-камери, які працюватимуть в режимі он-лайн. Цим нововведенням ми наближуємо роботу правоохоронних органів до людей”, – розповідає начальник управління МВС в області Владислав Пустовар.

Отож кожен бажаючий зможе зайти на сторінку управління ДАІ в Черкаській області в мережі інтернет і в он-лайн режимі подивитися, як працює центр надання послуг, з якою швидкістю йде оформлення документів, а також побачити чи є в даний момент у відділенні черги. Такіі веб – камери будуть встановлені в кожному відділені по всій території Черкаської області.

Для правоохоронців це нововведення також є корисним та необхідним. Зокрема, за допомогою відео у режимі он-лайн з’являється можливість виявляти посередників, які заробляють кошти на пересічних громадянах, під приводом прискорення переоформлення авто, чи надаючи інші “платні послуги”.

Зараз час проводиться налаштування необхідного обладнання, програмного забезпечення та підготовка всього необхідного для введення проекту в дію.