“Паленої” горілки на 370 тисяч гривень вилучили черкаські податківці

2 Червня 2014 11:38
news.nikcity.com

news.nikcity.com

У рамках проведення операції “Акциз 2014” співробітники оперативного управління ДПІ у м. Черкасах вилучили з незаконного обігу фальсифікованих горілчаних напоїв на суму 372 тис.грн.

Про це повідомляє начальник головного оперативного відділу ДПІ у Черкасах Тарас Білокінь.

За його інформацією, оперативники документували незаконну діяльність групи осіб, які організували нелегальний бізнес із реалізації фальсифікованих лікеро-горілчаних напоїв. Закуповуючи фальсифікат у різних областях України, підприємливі ділки реалізовували його через розгалужену роздрібну мережу на Черкащині. В результаті проведених обшуків оперативниками вилучено більше 700 п’ятилітрових пластикових пляшок рідини з характерним запахом спирту та 5 тисяч пляшок горілчаних напоїв згідно етикетки виробництва відомого виробника, які були обклеєні марками акцизного податку з ознаками фальсифікації.

Наразі за вказаним фактом Слідчим управлінням фінансових розслідувань Головного управління Міндоходів у Черкаській області проводиться досудове розслідування кримінального провадження, відкритого за ознаками ч.1 ст. 204 Кримінального Кодексу України “Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів”.