Олійник приховує, що нову депутатську групу в Раді фінансує Курченко

5 Червня 2014 10:41
ua.golos.ua

ua.golos.ua

У депутатську групу “За мир і стабільність”, створену в середині травня, за інформацією видання “Цензор.НЕТ” увійде більшість тих нардепів, які втекли з Партії регіонів 3 червня. Принаймні, там уже “засвітився” Володимир Олійник. Разом із тим, як стверджують джерела нашого видання, долучитися до цієї групи висловив охоту ще один екс-регіонал із Черкащини – Геннадій Бобов.

Формально керівником групи “За мир і стабільність” є депутат Віталій Грушевський. Але Грушевський – це фасад, активну роботу серед депутатів проводять менеджери групи – Олена Бондаренко та Володимир Олійник.

“Сьогодні вже у нас є 34 депутати . Процес йде, люди цікавляться, які принципи ми сповідуємо . Люди розуміють , що сьогодні іншого шляху немає. Будь-яка війна завершується перемир’ям”, – розповів Олійник.

Як пише видання, фінансування групи йде з кишені олігарха-втікача, наближеного до Сім’ї, Сергія Курченка. Звіт перед головним спонсором Бондаренко тримає щотижня. “Не всі отримують гроші. Дехто просить сприяння у вирішенні особистих чи бізнесових питань” – розповідають джерела видання. Сам Грушевський інформацію про фінансування групи олігархом Курченко заперечує.

Зате Олійник не приховує , що група залучає (або буде залучати ) стороннє фінансування. “Якщо є політичний проект, то ви добре знаєте, що до нього може бути привернута увагу тих людей, які поділяють такі цінності або підходи. Я сподіваюся, вони й будуть фінансувати цей проект. Якщо хтось говоритиме вам , що партія існує за членські внески – вони говорять неправду”, – каже одіозний черкащанин.

Однак Олійник спростовує навіть своє знайомство з Курченко: “Я ніколи з ним не розмовляв. Не маю честі бути з Сергієм Курченко знайомим”.