Найкращий в Україні керівник гуртка працює в черкаському ЦДЮТі

6 Червня 2014 08:57

information_items_1552_2У Міністерстві освіти і науки України нагородили переможців Всеукраїнського конкурсу майстерності педагогічних працівників позашкільних навчальних закладів “Джерело творчості” у номінації “Керівник гуртка”. Перемогу в гуманітарному напрямку здобула черкащанка Надія Чередник – керівник гуртка “Юні кореспонденти” Центру дитячої та юнацької творчості Черкаської міської ради.

У конкурсі взяло участь 112 керівників гуртків з чотирьох напрямів: “Науково-технічний”, “Дослідницько-експериментальний”, “Гуманітарний”, “Соціально-реабілітаційний”. За результатами роботи журі до вирішального очного туру було запрошено 57 учасників. Керівники гуртків протягом 3-х конкурсних днів презентували свої творчі, професійні досягнення та ділилися досвідом з іншими учасниками заходу, демонстрували педагогічну майстерність та творчі підходи у проведенні гурткової роботи. Відкриті заняття учасники конкурсу проводили у навчальних закладах м. Києва – спеціалізована школа № 115 ім. І. Огієнка, ліцей “Голосіївський” № 241, Центр науково-технічної творчості молоді “Сфера” Оболонського району.

Перемогу у гуманітарному напрямку журі переконливо віддало черкащанці Надії Чередник.

“До конкурсу готувалася досить посилено, але особливих проблем не було, адже маю чималий педагогічний досвід, – розповідає вона. – Гурток “Юні кореспонденти” в ЦДЮТ   веду з 2003 року. У 2007 році на міському етапі цього конкурсу я отримала ІІ місце. А цього разу спроба стала більш вдалою – я змогла дійти до Всеукраїнського етапу конкурсу і перемогти”.