В Інституті біології спростовують інформацію про захворювання студентів-практикантів у Каневі

14 Червня 2014 16:35
tsn.ua

tsn.ua

У ННЦ “Інститут біології” КНУ ім. Шевченка спростовують інформацію телеканалу 1+1 стосовно масового захворювання студентів, які проходять навчальну практику в Канівському природному заповіднику.

“З 1 по 10 червня 2014 року було зафіксовано 18 звернень зі скаргами на погане самопочуття, що проявлялось у підвищенні температури тіла, біллю в горлі та загальною слабкістю. Одного студента на його прохання було одразу госпіталізовано до центральної міської лікарні міста Канева, де йому був встановлений діагноз – ангіна. Студентам, які мали погане самопочуття, одразу було запропоновано та надано можливість відправлення до міста Києва, – йдеться у зверненні Інституту біології, оприлюдненому на сайті “Канів-нет”. – Крім того, згідно наказу про проходження практики на весь термін до заповідника було відряджено кваліфікованого медичного працівника, який невідкладно в разі виникнення першої потреби надає медичну допомогу та направляє до медичних закладів для консультацій, встановлення діагнозу та госпіталізації студентів, які захворіли”.

“Студентсько-педагогічний колектив ННЦ «Інститут біології» залишає за собою право звернутись зі скаргою на недостовірну інформацію до Комісії з журналістської етики”, – зазначено у зверненні.