Даішники з Золотоноші й Драбова розповіли, як не взяли хабарі

22 Червня 2014 11:20
provse.te.ua

provse.te.ua

За добу на Черкащині виявили три факти дачі хабара працівникам Державтоінспекції. У всіх трьох випадках розпочато кримінальне провадження за ознаками ст. 369 ч.1 КК, повідомляють на сайті ДАІ в області.

Так, у м.Золотоноша даішники зупинили ВАЗ-2103. Водій, 50-річний місцевий житель керував автомобілем без свідоцтва про реєстрацію. А відтак, щоб не нести адмінвідповідальність, намагався дати працівникам ДАІ хабар у 300 грн. У результаті на місце події викликано СОГ Золотоніського МВ УМВС, матеріали зареєстровано.

Другий випадок теж стався в Золотоноші. 21-річний водій ГАЗ-33021 з такої ж самої причини, як і його земляк із попереднього інциденту, пробував відкупитися від інспекторів 100 гривнями. Фінал історії аналогічний – матеріал зареєстровано, відкрито кримінальне провадження.

У Драбові “попався” вже КАМАЗ. 32-річний драбівець намагався за 100 гривень вирішити питання керумвання без свідоцтва про реєстрацію. І знову ж таки натрапив на законослухняних інспекторів. Ті викликали групу міськрайвідділку і зареєстрували матеріали.