Майже 2 тисячі випускників ЧДТУ залишили свою “аlma мater”

26 Червня 2014 16:32
oblradack.gov.ua

oblradack.gov.ua

25 червня 2014 року в Черкаському державному технологічному університеті відбулися урочисті заходи з нагоди випуску магістрів, спеціалістів і бакалаврів вишу. З нагоди свята, на Площі Знань перед другим навчальним корпусом університету, відбулось урочисте вручення дипломів випускникам, у якому взяли участь керівництво університету, професорсько-викладацький склад, студенти, а також батьки та рідні випускників.

Поздоровити зі святом усіх випускників, їх батьків та викладачів завітали голова обласної ради Валентина Коваленко, народний депутат України Микола Томенко, колишні випускники та інші гості закладу, повідомляють у відділі інформаційного забезпечення та взаємодії із ЗМІ Черкаської облради.

oblradack.gov.ua

oblradack.gov.ua

ЧДТУ  – один із провідних державних навчальних закладів України, який забезпечує галузі економічними фахівцями з інженерних, технологічних, будівельних, екологічних, лінгвістичних і фінансово-економічних спеціальностей. За свою історію ЧДТУ завоював високий авторитет як в Україні, так і за її межами завдяки надбанням і здобуткам в освітянській, науковій, спортивній та культурній сферах. На сьогодні в університеті діє 8 факультетів та 45 кафедр,

oblradack.gov.ua

oblradack.gov.ua

а професорсько-викладацький склад нараховує 521 викладача, що здійснюють підготовку фахівців за 39 спеціальностями.

Цього року зі стін рідної “аlma мater” випускається 1991 студент, з них за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавр 1201 особа; спеціаліст – 535 осіб та магістр – 255 осіб.