Українські письменники зібралися під Черкасами на “Калавурню” (фото)

29 Червня 2014 09:45

Творча молодь з усієї України з’їхалася до літературної школи-табору «Калавурня», що на базі табору “Дахнівська Січ”. 28-30 червня 2014 року для гостей проводитимуть майстер-класи з літературної творчості від членів НСПУ, лекції-діалоги з культурного менеджменту, читання та аналіз творів учасників табору по групах, їх чекає проживання в наметах, трьохразове харчування та музична програма.

А також креативні студії з: – основ малюнку; – фотомистецтва; – особливостей створенням відеопоезії на власні твори; – акторської майстерністі; – ораторської майстерності; – психології творчості.

IMG_0736

“Минулого року нас було сорок – сьогодні ж нас удвічі більше. Я вдячний, що ви не побоялися, за такої ситуації в країні і приїхали сюди”, — сказав на відкритті відповідальний секретар Національної спілки письменників України Сергій Пантюк.

IMG_0745

Очільниця київської літстудії «Перехрестя» Вікторія Осташ вдруге у цій школі-таборі.

“Рік тому я проводила майстер-клас з редагування поезії, а цьогоріч буду знайомити гостей із урбаністичною поезією. Також проведу майстер-клас з фотопоезії”, — похвалилася Вікторія.

IMG_0747IMG_0754

Джерело: 0472.ua