Черкащанин куруватиме силовий блок в адміністрації Президента

3 Липня 2014 08:43
poultryukraine.com

poultryukraine.com

Президент України Петро Порошенко повідомив на зустрічі з лідерами депутатських фракцій і груп Верховної Ради про нові кадрові пропозиції, повідомляє Gazeta.UA.

“Президент України заявив, що буде вносити до Верховної Ради на посаду міністра оборони кандидатуру генерал-полковника Валерія Гелетея, на посаду начальника Генерального штабу – генерал-лейтенанта Віктора Муженка”, – повідомляє прес-служба глави держави.

Також Порошенко повідомив, що призначить першим заступником голови адміністрації президента з силових питань Юрія Косюка.

“Глава держави зазначив, що для координації дій та підвищення рівня керованості силовим блоком він призначає першим заступником голови адміністрації президента з цих питань Юрія Косюка”, – повідомляє прес-служба президента.

Згідно з інформацією, президент повідомив парламентаріям, що силовий блок в умовах військової операції “потребує підсилення, а також серйозного комплексного та системного реформування”.

Косюк – український бізнесмен, власник та голова правління ПАТ “Миронівський хлібопродукт”. Уродженець смт. Катеринопіль на Черкащині.  Є одним з найбагатших людей України – у 2014 році “Forbes Україна” оцінив його статки в 1,3 млрд доларів (7 місце у рейтингу). Герой України.