Новий ректор “перевідкрив” телевізійну студію в Черкаському університеті

3 Липня 2014 12:58

OLYMPUS DIGITAL CAMERAВідкриття студентського телебачення на базі телестудії кафедри журналістики, реклами та PR-технологій відбулося сьогодні в ЧНУ ім. Б. Хмельницького, пише “Прочерк”.

“Якщо раніше ми працювали “на пальцях”, то тепер студенти матимуть можливість навчатися безпосередньо на професійному обладнанні”, – похвалилася завідувач кафедри журналістики, кандидат філологічних наук, доцент Тетяна Бондаренко.

Участь у відкритті “студентського телебачення” взяли керівник ОДА Юрій Ткаченко та новопризначений в.о. ректора вишу Олександр Черевко.

Зауважимо, що цю телестудію вже відкривали трохи більше місяця тому – 3 червня, ще за “старого” ректора ЧНУ Анатолія Кузьмінського. Вочевидь, сьогодні студію відкрили спеціально для Черевка. Цікаво, чи відкриватимуть телестудію утретє у вересні, коли у виші оберуть нового ректора?

Загалом, цей кумедний випадок із повторним відкриттям лише підтверджує живучість подібних традицій в Черкасах: стрічку гемодіалізного центру “Фрезеніус” у 2009 році урочисто перерізав той же Черевко, будучи на посаді голови ОДА. А вже за півроку клініку “перевідкрив” його наступник Сергій Тулуб.