Парламент з третиною політичних сепаратистів не має права на існування, – Томенко

22 Липня 2014 16:27
ronsslav.com

ronsslav.com

Сьогоднішнє засідання Верховної Ради і, зокрема, голосування за видалення із сесійної зали депутата від Партії регіонів М. Левченка, що набрало 171 голос, засвідчило, що парламент, де третина системних політичних сепаратистів, не має права на існування.

Про це народний депутат, радник Президента України Микола Томенко заявив сьогодні під час брифінгу у Верховній Раді.

Зрозуміло, що фракція комуністів, Партія регіонів і так звана група “За мир для терористів і стабільність Путіна” своїми діями чітко демонструють прихильність до сепаратистів та інтересів Росії. “І спроби знайти аргументи, що коли розпустимо Комуністичну партію і виключимо частину депутатів Партії регіонів, то ситуація зміниться, – виглядає смішно, бо за ними у парламент зайдуть такі ж самі депутати, які будуть відстоювати ті ж самі партійні інтереси. Якщо немає проукраїнської, проєвропейської фактичної більшості в парламенті, як він може далі працювати?”, – зазначив Томенко.

Тому, на його переконання, вихід один – розпуск цього парламенту і проведення дочасних виборів Верховної Ради.

“Якщо 226 депутатів у середу не проголосують за постанову про саморозпуск цього складу парламенту, то всі патріотично і демократично налаштовані депутати мають написати заяву про вихід із коаліції, щоб дати можливість Президенту України розпустити цю Верховну Раду і виконати вимогу майже 80% українців, які вважають, що нинішній склад парламенту потрібно змінювати”, – підсумувавТоменко.