Тулубівського чиновника звільнили з ОДА – і відразу ж призначили

31 Липня 2014 16:47
procherk.info

procherk.info

Голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко звільнив Валерія Вишиваного з посади директора департаменту екології та природних ресурсів ОДА і тут же призначив заступником начальника управління планування, розвитку та координації природоохоронної діяльності цього ж департаменту.

Відповідне розпорядження оприлюднене на сайті ОДА.

Це вже не перший випадок “пониження в класі” чиновників часів екс-губернатора Тулуба. Попереднім яскравим прикладом стала Людмила Зарічна, яка в такий же спосіб з начальника управління ЖКГ ОДА була переведена на посаду першого заступника, зауважує “Кропива”.

Нещодавно Черкаський громадський люстраційний комітет звернувся до голови облдержадміністрації з вимогою звільнити з посад в ОДА чиновників часів Тулуба. Зокрема, очільників департаменту агропромислового розвитку Оксану Криницьку, департаменту екології та природних ресурсів Валерія Вишиваного, департаменту капітального будівництва Олега Різника, департаменту інвестиційно-інноваційної політики та зовнішньоекономічних зв’язків Тамілу Лєпьошкіну, управління містобудування та архітектури Василя Дмитренка.