Золотоноша готується до унікального фестивалю чорнобривців

31 Липня 2014 10:47

Золотоноша поступово “одягається” в насичені кольори квітів, зокрема чорнобривців. Це може означати тільки одне – місто готується до проведення Всеукраїнського фестивалю чорнобривців, який буде проводитися вже четвертий рік поспіль.

zolo.in.ua

zolo.in.ua

Захід відбудеться як зазвичай, 24 серпня, на День Незалежності України. Тоді і буде проведено низку конкурсів, наприклад, на найкраще оформлення квітами присадибних ділянок жителів міста, а також прилеглих територій багатоповерхівок.

Комунальники міста почали підготовку до фестивалю ще на початку весни – оформили клумби різними візерунками та квітами, чорнобривцями в першу чергу. І вже на початку літа результати їхніх старань бачили всі жителі міста. Дві квіткові алеї, численні клумби в парках Шевченка, меморіальному парку та в безліч барвистих клумб по всьому місту.

zolo.in.ua

zolo.in.ua

Також вартий уваги цьогорічний шедевр квітникарів Золотоноші – килим з чорнобривців біля супермаркету “Еко-маркет”. Розміри його вражають – завдовжки 58 м, а шириною – 6 м. У місті сподіваються, що цей яскравий килим увійде до Книги рекордів України, як в минулому році – найбільший вінок з чорнобривців в державі.