“Черкаський Дніпро” здобув перемогу у першому домашньому матчі сезону (відео)

3 Серпня 2014 12:00

batIMG_2223Друга ліга. Другий тур
“Черкаський Дніпро” – Кремінь 1:0 (1:0)

Гол: Батальський (23)

Вилучення: Бурлін (23)
Славутич (старт): Ленченков, Синьогуб, Тарасенко, Бурлін, Гонщик, Бушман, Кошка, Грицай, Безсалов, Захаревич, Батальський

2 серпня “Черкаский Дніпро» зіграв свій перший домашній матч у новому сезоні. Після ніщивного провалу у першому турі чемпіонату, коли черкасці на виїзді поступилися «Скалі», негативний підсумок гри сприймався б дуже загрозливо. Команду на матч вперше вивів черкасець – Ігор Столовицький.  По складу теж були помітні певні зміни. Так один з улюбленців Бакалова – Володимир Шопін не лише не вийшов у старті, а й залишився поза заявкою, така ж доля спіткала Олавале Фабунмі, інформує “Черкаський спорт”.

2IMG_2221

Уже в першому таймі поряд із самовіддачею гравців вболівальники побачили і забитий м’яч. У середині тайму Гонщик обікрав захисника і без супротиву викотив на Батальського, форвард реалізував зусилля партнера по команді і відкрив рахунок у матчі. Як виявилося пізніше це був єдиний забитий м’яч у грі. Відразу після цього у “Кременя” був свій епізод, але гостей підвела реалізація.

На ситуацію на футбольному полі у другому таймі вплинуло вилучення молодого захисника “Дніпра”. На 47-й хвилині матчу Бурлін небезпечно пішов прямою ногою на суперника, за це захисник отримав пряму червону картку. У більшості перевага була у гостей. “Кремінь” створив кілька хороших шансів, але небезпечні удари  головою не призвели до взяття воріт. У свою чергу черкасці організували кілька небезпечних атак.

Зрештою, на щастя для “Черкаського Дніпра”, рахунок не змінився. 1:0 – перший екзамен Ігор Столовицький склав. Попереду кубкова гра проти “Скали”, яка відбудеться у Черкасах 6 серпня.