Із Черкас на південні кордони України поїхали всюдиходи з “іменними” номерами для Путіна (фото)

4 Серпня 2014 18:10

Шість автомобілів Nissan NP 300 загальною вартістю більше 2,5 мільйонів гривень передав сьогодні голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко керівнику батальйону територіальної оборони “Черкаси” Миколі Радченку. Завтра автомобілі будуть у вояків батальйону. Їх прикрасили “іменними” путінськими номерами, прапорами, емблемами батальйону “Черкаси”.

фото Руслана Шилова

фото Руслана Шилова

фото Руслана Шилова

фото Руслана Шилова

Батальйон нині базуєтся на південних рубежах України – на Одещині. Nissan NP 300 – ідеальна машина для патрулювання. Це маневренний всюдихід, який зможе пройти будь-де.

“На сході наші батальйони Нацгвардії дуже люблять цю машину. Вона надійна, потужна й невибаглива. Не завжди броньована техніка в певних обставинах краща, – каже громадський діяч Юрій Сас. Він нещодавно повернувся із гуманітарною місією з Донбасу. – Саме на такому автомобілі, тільки зі встановленим кулеметом, їздить наш виходець із Чорнобаївщини в батальйоні “Донбас” на прізвисько Ангола”.

DSC00475DSC00474

Посприяли в закупівлі автомобілів меценати, в тому числі – з української діаспори. Такі ж самі автомобілі закупив для українських вояків Ігор Коломойський.