Якщо Ані Лорак приїде в Черкаси, її тут зустріне Правий Сектор

5 Серпня 2014 14:00

3f0de3fd8f3ecb1655f5fb6245ee9e4fСьогодні під стінами УМВС України в Черкаській області представники Правого сектору провели попереджувальну акцію, щоб черкаські правоохоронці не повторили дії одеських колег, які застосували силу до протестувальників перед концертом Ані Лорак 3 серпня.

“Одеська міліція використала старі методи, які не мають бути в наші країні після революції. Ми не повинні бачити агресивних працівників міліції, які з кийками нападають на мирне населення, замість того, щоб захищати країну на Сході, де дійсно гарячі точки і де треба забезпечити мир, – зауважив керівник Правого сектору в Черкаській області Андрій Черевань. – Тому сьогодні ми організували акцію-застереження в Черкасах. Якщо Ані Лорак приїде в Черкаси, ми знову проведемо попереджувальну акцію. Покажемо, що населення не зовсім задоволене тим, що вона висловлювала завжди антиукраїнську позицію, була на всіх корпоративах Януковича, виказувала свою прихильність до минулого устрою”.

Варто зауважити, що начальник УМВС України в Черкаській області Владислав Пустовар вийшов до мітингувальників ще до початку акції і чекав на їхнє звернення.

Коли Андрій Черевань зачитав і передав Владиславу Володимировичу петицію, головний міліціонер області запевнив, що в Черкасах такої ситуації не буде.

“У нас відбулася фільтрація працівників громадського блоку. Практично 100% працівників громадського блоку, які були задіяні під час масових акцій протесту, беруть участь в АТО”, – сказав Владислав Володимирович.

Джерело: Прочерк