У Черкасах оголосили війну любителям феєрверків

7 Серпня 2014 08:35

fireworks_30031 липня 2014 року Черкаська міська рада прийняла рішення про заборону використання піротехнічних виробів у м.Черкаси. Це було зроблено зважаючи на постійну небезпеку відкритої, оголошеної агресії проти України, загрози проведення терористичних актів, частого оголошення жалоби за загиблими в АТО черкащанами й українцями.

Проте, деякі черкащани  на заборони не зважають. Буквально на наступний день після згаданого рішення міськради феєрверки лунали в місцях відпочинку і закладах харчування.

Відтак активісти прохають містян повідомляти про випадки використання феєрверків (особливо після 22 години вечора), свідками якого стали.

“Ми заручилися підтримкою ряду депутатів Черкаської міської ради, які реагуватимуть на повідомлення і направлятимуть депутатські запити до муніципальної інспекції з метою притягнення винних осіб до відповідальності, – каже громадська активістка Алла Юрковська. – Просимо розміщувати такі повідомлення у Фейсбук-групі “Місто на Че”, в якому зазначати час, місце і свідків використання феєрверків”.

По можливості просять додавати фото- чи відеодокази.