Стали відомі переможці конкурсів на посади директорів департаментів ОДА

11 Серпня 2014 16:00

1403679204_vakansiiП’ять конкурсів на вакантні посади очільників департаментів Черкаської ОДА відбулися в липні: охорони здоров’я, соцзахисту, інформаційної політики, освіти й науки і управління культури.

Як стало відомо, конкурс на посаду очільника департаменту охорони здоров’я виграв Анатолій Ситник, який на два голоси випередив Олега Найдена; департаменту соцзахисту – Руслан Чикало; департаменту інформаційної політики – Сергій Пасічник. Переможцем конкурсу на директора департаменту освіти й науки виграв Валерій Данилевський, а по управлінню культури – Наталія Осипенко.

За словами голови конкурсної комісії, заступника голови ОДА Віталія Коваля, результати конкурсів ним підписані, документи подано на погодження голові ОДА Юрію Ткаченку. Який, у свою чергу, направив листи у профільні міністерства.

“Має бути погодження міністерства. Тому говорити, що ці особи вже керівники – не можна. Маємо приклад із Петром Чернявським, якого не погодили в Міністерстві економіки. Є, крім того, деякі відмови”, – зауважив Коваль.