Державну архівну службу окупували представники “Русского міра”

12 Серпня 2014 11:35

50Народний депутат Микола Томенко стурбований ситуацією, яка виникла навколо діяльності Державної архівної служби України.

Здавалось, що із звільненням з посади Голови Державної архівної служби України Гінзбург О.П. у квітні 2014 р. демократичні засади розвитку суспільства вплинуть на роботу Державної архівної служби України. Громадськість України також очікувала кадрових змін в роботі цього відомства.

Але, на жаль, Державною архівною службою України продовжує керувати людина з відверто українофобською ідеологією – Воронін Віктор Миколайович, перший заступник Голови Державної архівної служби України, який “відзначився” з іншим українофобом Табачником Д.В. активною політичною співпрацею та виданням епохального з їхньої точки зору дослідження “Пётр Столыпин” з рецензією Патріаха РПЦ Кіріла та ініціативою встановлення Столипіну  пам’ятника в центрі =Києва.

Окрім того, вся та ж Гінзбург О.П., у свій час призначена за квотою Комуністичної партії України, продовжує “піклуватися” архівною службою як помічник Міністра юстиції України.

Голова Комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації та Радник Президента України, Микола Томенко звернувся до Прем’єр-Міністра України Арсенія Яценюка з пропозицією втрутитися в згадану ситуацію і врятувати Державну архівну службу України від впливу представників “Русского міра”.