Джип, який возив трьох губернаторів, купили за 190 тисяч гривень

12 Серпня 2014 15:30

imagesСьогодні відбувся аукціон із продажу майна Черкаської обласної ради. На торги виставляли 9 автомобілів АТП “Черкаської обласної ради”. Перед початком аукціону кілька учасників, які попередньо виявляли бажання придбати окремі автомобілі, відмовилися від участі у торгах. Тож 4 автомобілі були зняті з аукціону, і до продажу пропонувалися 5 авто.

У результаті торгів були продані три автомобілі. ГАЗ 3110, 1999 року випуску придбала фізична особа за стартовою ціною – 22 тисячі 208 грн. Автомобіль УАЗ 31512, 1991 року випуску також придбала фізична особа і теж за стартовою ціною – 21 тисяча 904 грн.

Найбільше грошей вдалося виручити за автомобіль TOYOTA Land Cruizer 4.7, 2002 року випуску. На джипові раніше їздили перші особи Черкащини. На позашляховику “розсікали” шляхами області аж три голови ОДА – Вадим Льошенко, Олександр Черевко і Сергій Тулуб. Авто продали за 190 тисяч гривень ПАТ “Полімер”. Як пояснив юрист підприємства Олег Прокопчук, автомобіль придбаний для використання на потреби фірми, а ціна і технічний стан машини їх влаштовують.

За словами начальника управління майном обласної комунальної власності Сергія Коваля, подальшу долю автомобілів, які не вдалося продати цього разу, вирішуватиме сесія обласної ради. Їх можуть або віддати у користування районним радам, які мають потребу у транспорті, або знову оголосити продаж цих машин з аукціону, тільки вже за меншою ціною.