Уманчанин Віктор Кумановський безвісті зник в зоні АТО

12 Серпня 2014 08:58
vch-uman.in.ua

vch-uman.in.ua

Нещодавно Умань сколихнула страшна звістка про смерть земляка, 39-річного Віктора Кумановського, в зоні проведення АТО. Проте при впізнанні тіла виявилося, що в труні лежало тіло іншого чоловіка.  Рідні впевнені, що Віктор живий. 18-річна донечка та 6-річний синок кожного дня чекають на свого  тата вдома.

Віктора Кумановського мобілізували  два місяці тому. Спочатку його відправили до міста Черкаси на навчання, а потім – у зону проведення АТО. Останній місяць провів у Луганській області. Віктор розповідав, що знаходиться біля села Нижній Нагальник.

“7 серпня Віктор разом зі своїми товаришами вели бій в Луганській області біля села Дякове, – розповідає родич чоловіка Віталій. – Вони проривалися із оточення сепаратистів. Але їх накрив град, і Віктора ранило. Де він зараз знаходиться, ми не знаємо. Ми зверталися до екстрасенсів. Ті розповіли нам, що Віктор живий”.

Востаннє чоловік телефонував дружині 6 серпня.  Сказав, що потрібно вимкнути мобільні телефони, бо через них сепаратисти дізнаються, де знаходяться позиції українських військових.

“Ми до останнього надіємося, що знайдемо Віктора, – продовжує Віталій. – Багато людей займається цим пошуком. Ми готові дати винагороду кожному, хто допоможе нам знайти Віктора”.