Активісти в соцмережі організували аукціон, щоб допомогти українській армії

13 Серпня 2014 13:35
Сергій Козаченко,"Спостерігач" (полотно, акрил);  розмір: 60 х 80см; Стартовий благодійний внесок: 2100грн.  Крок аукціону: 50грн.

Сергій Козаченко,”Спостерігач” (полотно, акрил);
розмір: 60 х 80см;
Стартовий благодійний внесок: 2100грн.
Крок аукціону: 50грн.

“VI-й Благодійний аукціон: допоможемо українській армії” організували черкаські активісти для збору коштів на потреби військових у зоні АТО. Оосбливість аукціону – торги проходять у соцмережі фейсбук у спеціально створеній для цього групі. Участь в аукціоні можуть виключно зареєстровані користувачі фейсбук, які долучились до групи, мають адекватне прізвище та ім’я в аккаунті, а також фото.

“Зазвичай ми проводили цей захід у форматі благодійного балу наприкінці року. Проте сьогодні, з огляду на ситуацію, ми вважаємо недоречним влаштовувати фуршети і танці та вирішили зробити цей захід вже зараз в он-лайн форматі, – говорить голова благодійного фонду “Наддніпрянський” Анна Харченко. –  Кожна копійка буде витрачена на закупку та відправку необхідного для нашої армії, а саме – черкасцям, які боронять кордони України. Раз на тиждень відбувається обговорення в колі активістів і громадських організацій, які збирають гроші, щодо першочерговості відправлень і розподілу коштів, а ми тримаємо з ними зв’язок, то ж зможемо надати оперативну допомогу саме там, де вона буде найнеобхіднішою. Віримо, що наші постійні благодійники нас зрозуміють і підтримають, а нові – приєднаються до цієї ініціативи”.

Звіт про використання коштів обіцяють викладати у цій же групі раз на місяць.

Ви можете допомогти армії у тому числі, перерахувавши кошти на рахунок:
Одержувач: БФ “Наддніпрянський фонд”
р/р 2600037838002
в ПАТ “Енергобанк”
м. Київ
МФО 300 272
Код ЄДРПОУ 33585525
Призначення платежу може бути лише “Безповоротна фінансова допомога” або “Добровільна пожертва”