Молодіжна збірна України таки зіграє у Черкасах два матчі відбору до чемпіонату Європи 2015

17 Серпня 2014 16:13
cherkassy-sport.com

cherkassy-sport.com

Молодіжна збірна України таки зіграє у Черкасах два матчі відбору до чемпіонату Європи 2015 4 і 8 вересня.

Останню крапку в епопеї з проведення  цих ігор поставив менеджер молодіжної збірної команди Швейцарії (U-21) Петер Вальтер, який офіційно підтвердив, що його команда зіграє на початку вересня у Черкасах. Фактично Вальтер прибув у Черкаси проінспектувати  ситуацію в регіоні. І стосовно безпеки збірної Швейцарії і залишився задоволений.

“Я провів два хороших дні у Черкасах. Мені тут сподобалося, це спокійне, чисте місто, у якому відчувається безпека. Перебуваючи тут, навіть важко повірити, що на Сході України відбуваються страшні речі. Щодо черкаського стадіону, то він мені теж сподобався, це прекрасний стадіон саме для молодіжних команд: невеликий, затишний і водночас якісний”, – заявив Петер Вальтер.

Таким чином, 4 вересня молодіжна збірна України зіграє свій передостанній матч відбору до чемпіонату Європи проти Швейцарії у Черкасах. Скоріш за все ще через чотири дні на Центральний стадіон мають вийдуть команди України U-21 та Ліхтенштейну U-21. Наразі молодіжна збірна України за втраченими очками ділить першу сходинку турнірки з хорватами, інформує “Черкаський спорт”.