У переселенців на Черкащині народилося вже 12 діток

18 Серпня 2014 14:15

ad64efbcd8644f9af36bdea02803a3f7У переселенців, які проживають на Черкащині, народилося вже 12 малят. Про це 15 серпня під час зустрічі з жителями східних регіонів країни та Криму, які через ситуацію в країні вимушені були покинути свої домівки, повідомила перший заступник голови Черкаської облдержадміністрації Наталія Старікова, інформує “Прочерк”.

Віталій і Інна Біляєви  із Ясинуватої Донецької області приїхали в Черкаси 11 червня, а донечка Хритисна народилася на світ 23 червня. “Пологи передчасні були. На місяць раніше”, – каже Інна.

“Народжували ми в пологовому будинку, що по вулиці Чехова. Лікарі кваліфіковані. Я був присутній на партнерських пологах. У Донецьку я навіть не думав, що такі існують. Тут мене, можна сказати, примусили, пояснили, що це – дуже добре для дружини. І це дійсно було так”, – зізнається Віталій Біляєв.

За словами заступника директора Черкаського обласного контактного центру Лариси Ходаковської, серед 12 новонароджених – 6 хлопчиків та 6 дівчаток:

“Щодня із районів та міст обласного підпорядкування нам надходить оперативна інформація. Серед переселенців ще є вагітні жінки”.