Аварія двох вантажівок на 5,5 годин паралізувала рух по мосту через Дніпро

21 Серпня 2014 12:13
iloveukraine.com.ua

iloveukraine.com.ua

Більш ніж 5 годин рух по мосту через Дніпро в Черкасах був паралізований. ДТП, яка сталася на мосту о 5 ранку, заблокувала рух транспорту. Тоді водій вантажного автомобіля “Volvo” виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення з вантажівкою “MAN”. Загиблих та постраждалих немає. Крім того, через зіткнення двох фур на дорожньому покритті розлилося дизельне паливо. Аби уникнути пошкодження дороги,  а також попередити небезпеку займання, дорожники посипали дорогу піском.

Зрештою, силами дорожників області за сприяння працівників управлінь ДАІ та ДСНС о 10.30 рух відновили.

ck.mns.gov.ua

ck.mns.gov.ua

“Це перша така аварія на мостовому переході, – говорить перший заступник начальника Служби автомобільних доріг у Черкаській області Сергій Майданюк. – Загалом дорожньо-транспортні пригоди на самому мостовому переході трапляються рідко”.

Подія спричинила багато проблем для водіїв і пасажирів.

“Чи готові Черкаси до надзвичайної ситуації, яка може виникнути в разі бойових дій чи теракту? Ні! Автопригода, яка трапилася в 5-00ранку на мосту через Дніпро наглухо відрізала обидва береги Дніпра… Станом на 9-00 ранку спецтехніка МНС, яка могла б розтягти вантажівки, ще лише очікувалася… Щільні дорожні корки розтягнулися на кілька десятків кілометрів!, – обурюється журналіст Валерій Воротнік. – Навіщо теракт, коли є нездари, що нездатні ліквідувати дорожню аварію протягом чверті доби? І навіщо міст підривати, коли такі фахівці при владі?… Жодним чином ніхто не намагався повідомити населення про небажаність руху за цим маршрутом! Я вже вже потім знайшов інформацію в інтернеті, але вся вона датована між 8-00 – 9-00. Але тільки в інтернеті! Чи багато у нас людей перебуваючи за кермом читають фейсбук чи сайти???
Чи важко було фломастером на шматку картона написати в Софіївці чи на Золотоніському КП, що треба їхати через Канів? Чи важко було поставити такий же плакат на розв’язці на Луначарці? Корка сягнула кількох десятків кілометрів. В ній маса дрібних ДТП…”.