Черкаська влада нагородила до Дня Незалежності Тулуба і Майбороду

21 Серпня 2014 16:48
procherk.info

procherk.info

Почесною відзнакою “За заслуги перед Черкащиною” напередодні Дня Незалежності України було нагороджено низку осіб.Серед них – директор СТОВ “Агрофірма “Маяк” Микола Васильченко, олімпійський чемпіон Андрій Хіміч, головний спеціаліст департаменту охорони здоров’я та медичних послуг Черкаської міськради, депутат облради Любов Майборода, голова ОДА  і депутат облради Сергій Тулуб. Усього в переліку нагороджених – 12 осіб.

Відповідне розпорядження від 22.08.2013 р., підписане головою Черкаської облради Валерієм Черняком і першим заступником голови облдержадміністрації Сергієм Рябцевим, “Рідній Черкащині” надали в обласній раді.

Згідно розпорядження, Почесною відзнакою “За заслуги перед Черкащиною” нагороджують за визначні особисті заслуги перед Черкащиною в економічній, науковій, соціально-культурній, державній, громадській та в інших сферах суспільної діяльності.

Як зазначено у Положенні про Почесну відзнаку “За заслуги перед Черкащиною”, нагородженим вручається нагрудний знак, посвідчення та грошова винагорода в розмірі 5 тисяч гривень за рахунок коштів обласного бюджету.

Наскільки  відомо “Рідній Черкащині”, всі нагороджені грошову винагороду отримали.