Погорільцям із Городища відремонтують будинки за рахунок обласного бюджету

23 Серпня 2014 09:23

2506На найближчій сесії Черкаської обласної ради на початку вересня будуть виділені кошти на ліквідацію наслідків аварії на залізниці у Городищі 22 серпня.

Про це повідомив голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко після оглядин місця аварії разом із першим заступником голови обласної ради Наталією Кравцовою.

Палаючий мазут, що потік по меліоративній канаві на 500 метрів від місця аварії, завдав шкоди десятьом домогосподарствам, три з яких згоріли повністю, а інші вимагають суттєвого ремонту. Погоріли і прибудинкові території – сараї, літні кухні, городина,  у деяких мешканців  живцем згоріли собаки, що були прив’язані. Вщент згоріла приватна СТО та бюро ритуальних послуг, що знаходились у двадцяти метрах від головного місця локалізації вогню.

2506-1“Ми допоможемо місцевим бюджетам – найближча сесія обласної ради виділить кошти на ліквідацію наслідків аварії, – пообіцяв Ткаченко. – А поки встановлюється сума збитків, черкаські будівельники будуть починати  відновлювати  оселі постраждалих городищан. Потрібно чимшвидше допомогти людям відбудувати їх помешкання, адже насуваються холоди”.

Наразі місцева влада вирішує питання про забезпечення погорільців тимчасовим помешканням.