Новим “начальником лісів” став житомирянин

27 Серпня 2014 10:15

1571Лісівники краю тепер уже з керівником: обласне управління лісового та мисливського господарства очолив Олександр Дзюбенко.

Досі він був завідувачем сектору лісового господарства департаменту землеробства в Міністерстві аграрної політики та продовольства України. Дзюбенка призначили замість звільненого за власним бажанням ще наприкінці лютого Юрія Кошина.

“Ми з вами живемо в достатньо нелегкий час, – сказав новопризначений начальник на призначенні колективу. – Попри все, лісова галузь завжди стабільно працювала і продовжує працювати. Зараз ми працюватимемо над тим, щоб не тільки зберегти те, що маємо, а й примножити це все. Разом із цим, я особисто зобов’язуюся зробити все те, що від мене залежить, щоб керівництво галузі й області було задоволене нашою роботою. Більше того, мені хочеться зробити так, щоб кожен працівник управління з гарним настроєм йшов на роботу й з таким же повертався додому”.

Довідково:
Дзюбенко Олександр Миколайович народився 24 грудня 1980 року в місті Малин Житомирської області.  У 1999 році він закінчив Малинський лісотехнічний коледж за спеціальністю “Лісове господарство”, а в 2002 році – Національний аграрний університет за цією ж спеціальністю. Там здобув кваліфікацію інженера лісового господарства. Має науковий ступінь кандидата економічних наук.
Свої перші кроки на шляху до лісничої справи зробив у Слобідському лісництві Малинського держлісгоспу на Житомирщині. Із 2002 до 2008-ого років працював лісничим Березівського лісництва Житомирського держлісгоспу. Згодом працював на посадах головного інженера Державного підприємства “Коростенське лісомисливське господарство”, “Червоноармійський лісгосп агропромислового комплексу”, директора дочірнього підприємства “Олевський лісгосп агропромислового комплексу”. У 2010 році Олександра Дзюбенко призначили заступником директора Малинського лісотехнічного коледжу, в цьому ж році обійняв посаду директора навчального закладу. У 2013-ому року працював радником Міністра аграрної політики та продовольства України, завідувачем сектору лісового господарства Департаменту землеробства Міністерства аграрної політики та продовольства України.