Готуючись до холодної зими, золотоніські школи переходять на шестиденку

28 Серпня 2014 17:30
uzhgorod.in

uzhgorod.in

Золотоніські районна рада прийняла рішення щодо затвердження шестиденного навчального тижня для учнів загальноосвітніх шкіл району і, відповідно, збільшення зимових канікул.Про це інформує видання “Золотоноша онлайн”.

Тепер школярі Золотоніщини матимуть п’ятиденний робочий тиждень із відпрацюванням по суботах навчальних днів за січень, щоб потім їх приєднати до зимових канікул.

Зрозуміло, що опалювати школи взимку так, щоб там не мерзли діти, через війну з Росією буде дуже складно, тож вирішили не ризикувати навчальним процесом.

рішення щодо затвердження шестиденного навчального тижня для учнів загальноосвітніх шкіл і, відповідно, збільшення зимових канікул. Хоча формулювання трохи не таке – п’ятиденний робочий тиждень із відпрацюванням по суботах навчальних днів за січень, щоб потім їх приєднати до зимових канікул. Зрозуміло, що опалювати школи взимку так, щоб там не мерзли діти, через війну з Росією буде дуже складно, тож вирішили не ризикувати навчальним процесом. – See more at: http://zolo.in.ua/2014/08/27/1-1#sthash.J8FvaSOI.dpuf