Черкащани повернулися з нагородами з Міжнародного фестивалю дитячого кіно та телебачення

1 Вересня 2014 08:30

Представники Черкащини повернулися із нагородами з Міжнародного фестивалю дитячого кіно та телебачення “Веселка” та Всеукраїнського відкритого конкурсу юних фотоаматорів “Ми – діти України”, інформують у департаменті освіти й науки Черкаської ОДА.

s83842986guon.at.ua

Із 22 по 25 серпня 2014 року у м. Кременчуці Полтавської області на базі дитячого закладу оздоровлення і відпочинку “Зоряний” були проведені Міжнародний фестиваль дитячого кіно та телебачення “Веселка” та Всеукраїнський відкритий конкурс юних фотоаматорів “Ми – діти України”.

Більше 40 учасників із 7 областей України представили на конкурсі  понад 160 фоторобіт і ще 63 – на бліц-конкурсі на тему “З Україною в серці”.

На фотоконкурсі “Ми – діти України” Черкащина була представлена роботами вихованок фотостудії “Промінь” Черкаської районної станції юних техніків Леон Алли та Ярової Ольги (керівник студії Іван Моргун). Із 9 представлених ними робіт, 7 отримали нагороди. У підсумку команда здобула ІІ командне місце.

Вихованки дитячої телестудії “Я+Ти” Будинку дитячої та юнацької творчості Смілянської міської ради Хоменко Сніжана та Коваль Валерія (керівник Оксана Аністратенко) на фестивалі “Веселка” представили два відео-фільми. Журі високо оцінило роботи членів команди нашої області, які стали дипломантами фестивалю.