Черкаські підприємці подарували бійцям зведеного загону “Богдан”

2 Вересня 2014 15:00

PM863image001Під час збройного протистояння на сході України небайдужі громадяни всіляко намагаються допомогти учасникам антитерористичної операції. Вагомий внесок у підтриманні українських бійців роблять і організації та підприємства з усіх регіонів нашої держави. Не стали осторонь цієї проблеми і підприємці Черкащини.

За ініціативи дирекції одного із приватних підприємств міста Черкаси бійцям зведеного загону працівників міліції УМВС України в Черкаській області, які виконують покладені на них обов’язки із охорони громадського порядку, було передано в користування автобус “Богдан”. За словами директора підприємства, він вже не вперше допомагає захисникам цілісності нашої держави та сподівається, що цей дарунок стане в нагоді і послужить нашій спільній справі.

Очільник міліції області Владислав Пустовар особисто отримав ключі та документи на транспортний засіб та висловив слова вдячності за проявлену увагу та підтримку.

Після отримання всіх необхідних документів, автобус відразу направився в бік східних областей – в зону проведення антитерористичної операції. Сьогодні транспортний засіб вже знаходиться в розташуванні зведеного загону Черкаських правоохоронців, де буде застосовуватись для виконання поставлених загону задач.