На Черкащині СБУ затримало трьох перевертнів у погонах

7 Вересня 2014 12:47
transkarpatia.net

transkarpatia.net

Співробітники Служби безпеки України спільно з працівниками відділу внутрішньої безпеки в Черкаській області Департаменту внутрішньої безпеки МВС України затримали трьох дільничних інспекторів одного з райвідділів міліції області. Затримані підозрюються у вчиненні ряду тяжких кримінальних правопорушень, зокрема збуту наркотичних засобів та хабарництві.

“Такі ганебні вчинки, на жаль, продовжують мати місце серед наших працівників, – каже очільник обласної міліції Владислав Пустовар. – Найбільше обурює те, що в той час, коли частина наших співробітників пліч-о-пліч з добровольчими батальйонами, ризикуючи власним життям, боронять кордони нашої Батьківщини від зовнішнього ворога, знаходяться ті, які продовжують своїми діями паплюжити звання працівника міліції”.

“Я постійно наголошував і продовжую стверджувати, що перевертням в погонах не місце в рядах черкаської міліції. Кожен працівник міліції, який порушить закон, буде притягнутий до відповідальності і понесе жорстке покарання, – продовжив Владислав Володимирович. – Хочу запевнити всіх, що робота по очищенню лав міліції Черкащини від правоохоронців, які плямуватимуть честь мундира, буде продовжуватися і надалі”.

Наразі прокуратурою Черкаської області проводиться розслідування кримінального провадження відкритого за статтями 307 та 368 Кримінального кодексу. Зловмисники затримані, вирішується питання про оголошення їм підозри та обрання міри запобіжного заходу.