Черкаські правоохоронці благополучно повернулися з зони АТО

15 Вересня 2014 10:54
oblradack.gov.ua

oblradack.gov.ua

Зведений загін правоохоронців, які прибули із зони АТО, де виконували службове завдання, зустрічали сьогодні в центрі Черкас. Їх вітало керівництво області. Голова облради Валентина Коваленко, зокрема, вручила почесні грамоти  майору міліції, заступнику начальника відділу управління карного розшуку Владиславу Вороні і майору міліції, старшому оперуповноваженому Соснівського райвідділу УМВС Михайлу Вербовому за виявлений професіоналізм, мужність під час виконання службових обов’язків по охороні громадського порядку в місцях проведення АТО.

oblradack.gov.ua

oblradack.gov.ua

Кілька осіб було нагороджено поесними грамотами облдержадміністрації. Підполковник Сергій Ткаченко і лейтенант Тарас Цапля отримали їх безпосередньо з рук голови облдержадміністрації Юрія Ткаченка.

Вітаючи бійців з поверненням, Юрій Ткаченко сказав, що кожного дня цікавився і знав про стан справ, спілкуючись з командиром Віктором Іванько.

“Знаю, що в один період ви залишилися на посту тоді, коли всі відійшли, навіть армія. А ви залишилися захищати рідну землю, – зауважив Ткаченко. – Тому безмірна вам вдячність, або скажу просто: “Дякую вам, мужики!”.

Цього дня військовослужбовців відзначило і керівництво управління. Ряду молодшого і начальницького складу присвоєно чергові спеціальні звання та вручено цінні подарунки.

oblradack.gov.ua

oblradack.gov.ua

Командир зведеного загону Віктор Іванько розповів, що службу правоохоронці несли в Луганській області, за десять кілометрів від кордону з Росією.

“Передбачалося, що будемо там місяць, але надійшов наказ і наше відрядження тривало 46 днів. Та це не вплинуло на наш моральний дух. Навпаки, ми здобули ще більше досвіду і навичок. І слава Богу, повернулися всі живі. Принагідно дякую і представникам Самооборони Черкащини, які добровільно долучилися до нас і весь цей час гідно несли службу”, – зазначив Іванько.

Він додав: “Путін пішов на перемир’я і йде на переговори не тому, що став милосердний, а лише тому, що ми, українці, дійсно показали, що будемо боротися за свою країну. У разі потреби всі готові знову виїхати на Схід”.