Центр допомоги армії “вдягнув” черкаського снайпера

16 Вересня 2014 17:35
facebook.com

facebook.com

Сьогодні черкаські волонтери з Центру допомоги армії відправляють вантаж до Новгород-Волинського, де в 30 окремій механізованій бригаді служать наші хлопці, які незабаром мають їхати в зону АТО.Про це йдеться на офіційній сторінці Центру у фейсбуці.

Загалом зібрали і укомплектували спорядження на загальну суму понад 120 тис. грн. Кошти вдалося зібрати завдяки підприємцям та небайдужим містянам. Доставлятимуть амуніцію і спорядження до військової частини представники “Правого сектора”.

Центр допомоги армії зібрав і передав: 30 бронижелетів, 30 пар наколінників, 30 пар шкарпеток, 30 пар рукавичок, 30 тактичних ременів, 30 плащів комуфляжних,30 тактичних окулярів. До збору коштів долучилися не лише підприємці, але й творчі колективи Черкас. Зокрема, під час концертної програми, яка цими вихідними проходила на Європейській площі, представник ЦДА зібрав у скриньку 6 157 грн. Ці кошти спрямували на придбання 30 ліхтариків і 30 підствольних кріплень.

Також за кошти, зібрані Центром, вдалося “одягнути” черкаського снайпера, який нині проходить навчання і готується до відправки в зону АТО.