Україна переможе новою сильною армією, а не тисячами партійних біг-бордів про перемогу

18 Вересня 2014 12:34
viysko.com.ua

viysko.com.ua

Про це сказав радник Президента Микола Томенко під час зустрічі з солдатами та офіцерами на військовому полігоні у Житомирській області.

Він поінформував, що на пропозицію Президента народні депутати-афганці зустрічаються з військовими, що знаходяться у військових частинах після перебування в зоні АТО, для того, щоб з’ясувати реальний стан справ в українській армії, рівень матеріального, військово-технічного забезпечення військових частин та проблем, які необхідно вирішити невідкладно.

Томенко сказав, що за результатами цієї зустрічі він, Сергій Куніцин, Дмитро Андрієвський, Микола Катеринчук і Віталій Крутій підготують Президенту пропозиції стосовно вирішення тих ключових проблем, які є на сьогодні у реформуванні Збройних сил України.

Також парламентар звернув увагу на кричущу невідповідність між передвиборчим “ура-патріотизмом” великої кількості політиків, який здебільшого представлений в телевізійній, газетній чи зовнішній рекламі (як відомо, це коштує великих грошей), та реальними проектами чи програмами на підтримку українських Збройних сил. “Сьогодні Україна переможе новою сильною армією, а не тисячами партійних біг-бордів про перемогу”, – підсумував Томенко.