У полоні знаходяться двоє поранених канівчан

22 Вересня 2014 16:00
 Reuters

Reuters

Двоє поранених військовослужбовців із Канівського району знаходяться в полоні. Про це в інтерв’ю виданню “Дніпрова зірка” повідомив Канівський військовий комісар Валентин Орел, говорячи про земляків, поранених у ході АТО.

“Двоє поранених військовослужбовців із Канівщини знаходяться в полоні. Їм надають належну медичну допомогу. Третій хлопець незабаром повернеться до Канева з військового шпиталю. Прізвищ та імен називати не буду, це може загрожувати життю солдатів”, – зазначив Орел.

За його словами, військкомат підтримує постійний контакт із хлопцями, які несуть службу та захищають країну.

“Майже всі хлопці, призвані Канівським військкоматом, завдяки небайдужим людям, волонтерам – практично повністю забезпечені. Зв’язок підтримуємо усім офіцерським складом Канівського військового комісаріату. Та наразі хлопці намагаються не вмикати мобільні телефони, адже за ними легко визначити їхнє місцезнаходження. Куплені волонтерами бронежилети врятували життя вже двом нашим землякам, Ігорю та Антону: одному куля втрапила в живіт, іншому в спину, та завдяки броні хлопці залишилися неушкодженими”, – розповів Орел.