На благодійному концерті “Дорога додому” збиратимуть кошти для 72-ої бригади

24 Вересня 2014 17:00

благ“Дорога додому” – благодійний концерт-фестиваль із такою назвою відбудеться в Черкасах у суботу, 27 вересня на підтримку учасників бойових дій в зоні АТО.

“Ми кожен день стаємо перед вибором – що робити далі й які дії необхідні сьогодні. Більшість людей виїздить за кордон, дехто навпаки – повертається назад. Ті, хто лишився й продовжує жити в Україні – власне давно зробили свій вибір. Завдяки таким людям ми досі єдині. Саме для таких людей, які твердо стоять на своєму посту, незалежно від особистого становища, буденних проблем, фізичного здоров’я і захищають свою країну й свій народ!”, – говорить ініціатор заходу Володимир Рябошлик.

Концерт відбудеться за підтримки Черкаської ОДА, волонтерського фонду “Диванна сотня” та за участю Центру дитячої та юнацької творчості, кобзаря Миколи Пушкаря, гуртів “Канікули, Fail System, Eфект метелика, Cherkasy Jazz Quintet.
До участі у фестивалі з радістю долучилися учні Черкаської дитячї художньої школи імені Данила Нарбута, які створили безліч листівок-оберегів для військових в зоні АТО. Дитячі роботи на тему “Дорога додому”  будуть представлені авторами безпосередньо на концерті-фестивалі та передані захисникам вітчизни з словами підтримки та любові.
Зібрані на фестивалі кошти будуть передані 72-ої дивізії швидкого реагування, яка вже тривалий час захищає нашу країну.

Початок заходу – об 18 год.