Із Чорнобаївщини для захисників Донецького аеропорту доставили 30 тонн вантажу

3 Жовтня 2014 17:20
chornobajrada.gov.ua

chornobajrada.gov.ua

Нещодавно із Чорнобаївського району за сприяння місцевих активістів та небайдужих жителів сформовано та доставлено на передову  в зону бойових дій біля Донецького аеропорту (с. Піски) близько 30-ти тонн потрібного вантажу, інформують на сайті Чорнобаївської РДА.

Це  продукти харчування,  теплий одяг, 10 комплектів форми, 8 комплектів захисних металічних щитів (так званих екранів) на БТР-и, медичний бронеавтомобіль та інші речі першої необхідності. Основний вантаж отримали бійці 2-го батальйону 93-ої мотобригади та бійці з батальйону “Правого сектору”. Прикметно, що “уазік”-швидка був придбаний, відремонтований та броньований за кошти акції “Замість квітів – допомога армії”, яку проводили на Черкащині до 1 вересня.

chornobajrada.gov.ua

chornobajrada.gov.ua

До допомоги армії  долучились учні та педагогічні колективи.  Вони зібрали і відправили в зону АТО продукти харчування, придбали 260 комплектів термобілизни, перерахували одноденну заробітну плату. Педагоги взяли участь в акції по збору коштів на придбання бронежилетів “Корсар М3” -1-4 для військової частини 9930. Майже 40 тисяч гривень зібрано на допомогу військовим АТО та близько 5 тисяч навчальним закладам м. Слов’янська.   Значну матеріальну допомогу відправлено  в батальйон “Черкаси”.

Разом з вантажем діти відправили свої листівки та малюнки.