Молодіжна збірна Німеччини прилетіла в Черкаси (відео)

9 Жовтня 2014 21:04
cherkassy-sport.com

cherkassy-sport.com

Завтра, 10 жовтня, в Черкасах відбудеться один з найважливіших матчів відбіркового циклу до чемпіонату Європи 2015-го року серед молодіжних збірних.

У рамках плей-оф турніру на Центральному стадіоні Черкас відіграє молодіжна збірна України та Німеччини.

Німці вже прилетіли у Черкаси, чим долучилися до історичної сторінки черкаського аеропорту. Адже це лише четвертий міжнародний рейс, який прийняв аеропорт за останнє десятиріччя.

Прибула німецька збірна у Черкаси сьогодні пообіді. За словами головного тренера Хорста Хрубеша, в Україну він привіз дійсно всіх найсильніших, а це 24 футболісти. Переважна більшість їх представляє німецьку бундеслігу. Серед найвідоміших форварди Філіп Хоффман (Кайзерслаутерна) та Кевін Фолланд (Хоффенхайм), півзахисники Крістіан Гюнтер (Фрайбуга) Максімільян Арнольд (Вольфсбург) та пара захисників “Боруссії” (Дортмунд) Ерік Дюрм та Матіас Гінтер.

На камеру головний тренер німців говорити відмовився, мовляв все скажемо на футбольному полі.

Перший з двох матчів плей-оф молодіжних збірних Німеччини та України розпочнеться завтра на центральному стадіоні о 18.30. Матч-відповідь у Німеччині 14 листопада. Переможець цієї дуелі поїде на молодіжний чемпіонат Європи 2015-го року.